lauantai 30. huhtikuuta 2016

Krapula - luova tila(ko)?

Voi hyvänen aika sentään. Kävi työtapaturma. Eilen juhlistimme työporukan kesken pre-vappua (toki myös töitä tehden. toim. huom.) ja unohdin siinä kaiken hötinän keskellä juoda vettä...
No se sinänsä ei olisi niin vakavaa, mutta jos kiskoo pitkin päivää skumppaa & kahvia, istuu poreissa monta tuntia ja saunoo, niin ei liene ihme, jos keho hieman kuivuu...Ja silloin "ystävämme" kanuuna kyllä iskeytyy kylään.


Tänään sen sitten on tuntenut kropassaan. Jumankauta, että krapula on karmea olotila. En voi käsittää miten kukaan saa siitä mitään luovaa aikaiseksi.


Se tunne, kun aamulla herää ja tajuaa, että jaahans. Toveri krabbis on käymässä ja aikoo viihtyä pitkään..Ketä siitä saa syyttää? Itsesyytökset ovat aika kovia..Etkö oikeasti ole oppinut mitään??


Tiedättekö sen olon, kun tuntuu, ettei saa itseään raahattua edes wc:hen tai lääkekaapille. Kun kieli on tarttunut kitalakeen ja meikit on hieman huolimattomasti pesty yöllä naamalta, eli kirjaimellisesti ne on poskella ja mustat rinkulat loistavat muuten valkoisesta naamasta. Oman iloisen väriläiskänsä tauluun tuo punaiset, vetistävät retiisit, jotka katsovat peilistä takaisin - tai se vähä mitä niitä luomia nyt kykenee raottamaan. Voiko ihminen olla kaameamman näköinen??


Morkkis valtaa mielen etenkin siinä vaiheessa, kun tuijottelet pytyn pohjaa ja kumoat edellisyön snagarilta ostamasi einesburgerin sulamattomat jämät sinne vatsa kouristellen. Ja mitä tapahtuu samaan aikaan pääkopalle?
Tuntuu, että siellä moukaroi sata lekaa eri suuntiin ja kuulet kuinka veri kohisee korvissa. Kun lopulta pääset raahautumaan takaisin vällyjen väliin olet onnellinen hetken, koska selvisit hengissä tuosta koettelemuksesta.Vedät peiton korviin, koska koko kroppasi on niin jäässä, että täriset kunnes vain muutamaan hetkeä myöhemmin peitto on pakko heittää syrjään, kun tuskahiki iskee niin voimalla päälle. Tätä sitten kestää ja kestää vaihtuvissa sykleissä ja vaikka kuinka yrität ja yrität, unta et saa. Oi miksi tervehdyttävä uni et tule? Miksi pistät minut kärsimään näin..


Voihan kankainen minkä teit tullessasi. Sinua ei ole todellakaan ollut ikävä. Mutta kun nyt taas kävit, niin en odota sinun tulevan aikoihin..Oppi käynnistäsi on taas tuoreessa muistissa. Mikä suloisinta, tämä päivä on pian ohi ja huomenna kyläilet jossain muualla. Sinulla onkin vissiin aika kiireistä huomenna. Hyvästi Krabbis. Toivotaan, että viihdyt paremmin muualla.


Siitä huolimatta - erinomaisen iloista ja kuplivaa Wappua kaikille! Muistakaa juoda poreiden lisäksi vettä. Kankkunen on kierroksellaan..Ette halua häntä kylään. Trust me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti