torstai 9. elokuuta 2018

Kaunistu hetkessä - kasvosi tarvitsevat nyt kosteutta ja elvytystä kuuman kesän ja polttavan auringon jälkeen



Näin kesän ja etenkin näin aurinkoisen ja kuuman kesän jälkeen, erityisesti kasvojen iho kaipaa kosteutusta, elvytystä, virkistystä ja vähän tehokkaamman käsittelyn, jotta rusotus ja heleys säilyy ja iho palautuu kesän rasituksista. Vaikka D-vitamiini tekeekin iholle hyvää ja oma ihoni näyttää ruskettuneena hyvinvoivalta ja suhteellisen hyvältä, niin ammattilainen osaa katsoa tarvittavan käsittelyn heti. Keski-iän kynnyksellä pääsi Porvoossa, Rauhankadulla sijaitsevan Tiara kauneushoitolan upean ja pitkän uran tehneen ammattilaisen, SKY erikoiskosmetologi Taina Backlundin osaaviin ja taitaviin käsiin. Taina valitsee minulle ihoni tutkittuaan Caretech Diamond -laitteella toteuttavan timanttihionnan. Tällä käsittelyllä iho kuoritaan ja puhdistetaan ja kuollut ihosolukko saadaan poistumaan ja autetaan ihoa vastaanottamaan hoitoaineet kasvoille sekä tarvittaessa miksei koko keholle. Taina valitsee minulle elinvoimaa ja elvytystä tuottavan Image Skin Caren C-vitamiinilinjan tuotteet hoitotuotteikseni.



Ihon puhdistuksen ja hionnan jälkeen Taina hoitaa ihoni vaurioita neulattomalla Caretech Meso-laitteella. Tämä neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevimmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin sähköimpulssien ja valon avulla. Kasvoille levitetään ennen valohoitoa hieman kosteuttavaa geeliä ja sen jälkeen laitetta pyöritetään hellästi ihoa pitkin dekolteen aluetta unohtamatta. Toimenpide ei satu vaikka aavistuksen omaisia pieniä sähköimpulsseja saattaa tunteakin. Toimenpiteen jälkeen Taina puhdistaa geelin kasvoiltani ja levittää sen jälkeen iholle jätettävän kosteuttavan tehoseerumin ja se imeytetään ihoon tehokkaasti valoimpulssien avulla.



Lopuksi minut vielä palkitaan rentouttavalla kasvo- ja dekoltee-alueen hieronnalla ja nirvana on taattu. Kirsikkana kakun päällä iholleni laitetaan samaisen C-vitamiinilinjan naamio ja loppu viimeistellään virkistävänä kylmäkäsittelynä sinisellä valolla. Ihoa ei kiristä, se tuntuu heti käsittelyn jälkeen pehmeältä, kimmoisalta ja raikkaalta ja näyttääkin selvästi kirkastuneen. Auringon (ja iän) aikaansaamat hienoiset juonteet sekä huulten että silmien ympärillä ovat silottuneet ja meikittömänäkin näytän jopa tyttömäisen raikkaalta ja nuorelta. Vau. Ja ihan ilman mitään kovia käsittelyjä. Olo on taivaallisen rentoutunut ja samalla sieluakin on tullut hoidettua ja maailmaa parannettua tämän hauskan, hersyvän ja juttua pulppuavan ammattilaisen käsissä. Parasta terapiaa ja itsensä hemmottelua!


Tainalta löytyy palveluja moneen lähtöön ja hän korostaakin sitä, että usein ihmiset mieltävät, että kauneushoitoihin pitää varata hurjasti aikaa ja rahaa. Näinhän se ei suinkaan ole, vaan ihan nopeillakin ja huokeilla toimenpiteillä saa säännöllisesti käytettynä hyviä tuloksia aikaan. Hyvin monet hänen vakioasiakkaistaan ovatkin mieltyneet juuri siihen, että Tainalta saa niin laaja-alaisesti kauneudenhoitopalveluja aina koneellisista ja uusimmista teknologioista lähtien kuten esim. magneettiripset, joka on selvässä nousussa volyymiripsien sijaan. Luonnollisesti sokeroinnit, kasvohoidot ja meikit ovat kestohittejä.



HUOM! HUOM!
Koodilla TIARA20 saat uutena asiakkaana kaikista hoidoista (pl. juontentäytöt) 20% alennuksen, kun teet varauksen nyt elokuun aikana. Toimi siis nyt!

Lisätietoja: www.tiarakauneushoitola.fi

Yhteystiedot: kauneustiara@gmail.com tai puh. 040 513 1813. Ajanvaraukset sopimuksen mukaan!

Hinnat: Timanttihionta & kylmäkäsittely 80€, mesoterapia 120-150€. Ks. lisää sivuilta!

#kaupallinenyhteistyö #kauneudenhoito #kasvohoito #timanttihionta #mesoterapia @tiarakauneushoitola @keski_ian_kynnyksella_official

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti