lauantai 17. syyskuuta 2016

Mitä nainen haluaa parisuhteessa?

Minä taidan kuulua niihin(kin) pöhelöihin, joka aina tilaisuuden ja tylsistymisen tullessa klikkailen niin Facebookissa kuin Iltasanomien sivuilla erilaisia testejä ja listoja..Tiedätte nämä..10 faktaa mitkä takaavat suhteesi onnistumisen..tai 10 suosituinta seksiasentoa..tai testaa nyt Oletko onnellinen? Tai testaa nyt Millainen luonteesi on? Taatusti klikkaan auki & teen testin. Ihan kuin ne kertoisivat kaiken olennaisen minun elämästäni ja minusta ihmisenä..

Olen miettinyt useasti, että mihin niiden suosio perustuu? Ja tekevätkö naiset yksinomaan näitä? Ainakaan en tiedä, että kukaan mies olisi koskaan tehnyt niitä tai ainakaan he eivät tunnusta. Korkeintaan, jos se liittyy jotenkin älykkyyden mittaamiseen tai millaisia johtajaominaisuuksia itsestään löytää..No joo. Mutta jotenkinhan nämä testit vetoavat meissä moniin. Vaikka ne eivät anna vastauksia ja valtaosin me kai kaikki tiedostamme, että etenkin nuo Facebookin testit ovat puhdasta viihdettä, niin hauskaahan niitä on kokeilla. Ja katsoa aika ajoin mikä on päiväni aforismi tai voimalauseeni. Toisinaan osuu aika nasevasti..

Niin tai näin. Tästä aiheesta innostuneena päätin tehdä oman listan. Se on nimeltään Mitä nainen haluaa parisuhteessa? Perustuu puhtaasti ja yksinomaan neljänkymmenen ikävuoden mukanaan tuomaan kokemukseen, oppeihin ja täysin subjektiivisiin ajatuksiin. Mutta uskon, että aika monet meistä naisista yhtyvät näihin. Olisiko se houkutin juuri tässä? Me olemme loppujen lopuksi niin samankaltaisia - tarpeidemme, toiveidemme ja haaveidemme kanssa. Toivottavasti löydätte yhtäläisiä ajatuksia ja arvaukseni osuu oikeaan..

Ja huom. listahan voisi olla vaikka kuinka pitkä. Mutta taktisesti se on 10 faktaa :) Alla olevat faktat eivät ole tärkeysjärjestyksessä. Jokainen luokoon oman prioriteettilistauksensa..

10 faktaa mitä (keski-iän kynnyksellä oleva) nainen haluaa parisuhteessa?

1) Että naiselle kerrotaan MIKSI häntä rakastaa & MIKSI häneen on alun perin rakastunut (auttaa jos asiaa toistetaan usein ja eri näkökulmista; sen kuulemiseen ei kyllästy koskaan eikä se kulu)

2) Järjestää yhteistä aikaa & tekemistä naisen kanssa (= näkee vaivaa naisen eteen). Haluaa aidosti viettää aikaa naisen kanssa vaikkei aina se tekeminen olisi ehkä se kumppanin mielestä listasijoitus 1.

3) Suutelee naista hellästi, kiihkeästi, usein, yllättäen ja myös arkisissa tilanteissa esim. ohi kulkiessaan niskaan tai tarttuu takaapäin ja puristaa vasten itseään. Tyydyttää naisen kaikilta osin myös fyysisesti.

4) Luo naiseen katseita myös julkisissa tilanteissa, joista huokuu kaikki se tunne ja lämpö, jota suhteessa on. Katse, jonka kohdatessaan tietää, että tää on se meidän juttu, joista muut eivät tiedä. Te olette juuri te.

5) On rehellinen ja luotettava, aito itsensä. Ei esitä eikä pelaa mitään pelejä.

6) Nauttii pitkistä ja syvällisistäkin keskusteluista naisen kanssa ja osaa haastaa tarpeen vaatiessa

7) Jaksaa kannustaa naistaan ja arvostaa tätä myös ammatillisesti ja ihmisenä.

8) On tuki, turva ja olkapää - aina ja riippumatta siitä mikä on vuorokauden aika ja työstressi tai muut kiireet. Kun nainen tarvitsee apua, kumppani on siinä. Kuin vuori, joka ei järkähdä ja joka osaa rauhoittaa tilanteen kuin tilanteen.

9) Tekee ihanaa ruokaa ja haluaa hemmotella ja yllättää naistaan myös muilla arjen teoilla

10) Saa naisen nauramaan 


Hyvää lauantaita ihanaiset! Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti