torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi päättyy, uusi alkaa..

Näin uuden vuoden kynnyksellä on aina vähän sellainen olo, että pitäisi tehdä jonkinlainen tilinpäätös mitä vanha vuosi toi mukanaan, oliko se sellainen kuin kuvitteli ja mitähän ihanaa uusi vuosi tuokaan tullessaan. Koska olen ollut virittäytynyt runollisesti viime aikoina, niin sama linja jatkukoon vielä tämän kerran...


Mihin ihmeeseen kuluu vuodet nää, taas yhden loppu lähellä häämöttää. On aika tilinpäätöksen, mitä toikaan tuo vuosi 2015 etehen. Mahtui siihen monta vaikeaa ja rankkaa hetkeä, toisaalta niin monta iloista matkaa ja retkeä.
Sain vietyä opintoni ansiokkaaseen päätökseen, sain ihanat kesäiset juhlat onnistuneet.
Työrintamalla tuli etenkin alkuvuodesta lunta oikein urakalla tupaan, mutta nujertaneet ei mua ne vastatuulet, eivät kaataneet mutaan. Uutta työtä etsin ja hain, vaan en saanut lain ja lopulta vanhasta uutta potkua sain. Loppuvuosi onkin kulunut paremmissa merkeissä, alan olla entiseni ja jo aika liekeissä.
Toi harrastukset ja onnekkaat kohtaamiset elämääni ihmisiä uusia, voi näitä upeita elämän tuomia tilaisuuksia. Toisaalta sain viettää myös aikaa rakasta kera vanhojen ystävien, he kannattelivat läpi ilojen ja surujen tien.
Ikäkriisi ja itsetutkiskeluni ajoivat minut kesän jälkeen syvempiin vesiin, toisaalta elämä ei aina voi perustua pelkkiin aurinkoisiin kesiin.
Olen edelleen tällä elämäni tutkimusmatkalla, sitä helpottaa välistä helle, toisinaan koettelee halla. En tiedä vielä minne se minut kuljettaakaan, tai mitä tämä tutkailuni aikaansaakaan. Sehän näissä kaikissa vuosissa ovat juuri ne ihmetyksen aiheet, kun tuo ne eteemme odottamattomat ja yllätyksellisetkin vaiheet. Siksi otan kiitollisuudella kaiken vastaan taas vuotena uutena, lupaan käyttää annetut hetket elämäni tilaisuutena.
Käytän tämän runoni myös kiittääkseni teitä, älköön uusi vuosi kurjuutta tai surua kenkään päällemme heitä. Toivon sylin täydeltä onnea, rakkautta ja terveyttä kaikille teille, tuokoon uusi vuosi tuon kaiken toivomamme meille.
Muista - kun kello tänään yöllä tasan kaksitoista käy, ja vaikkei taivaalla tähtiä näy, toive kiihkein ja hartain sä taivaalle esitä, niin mikään ei ensi vuonna tätä unelmaasi vesitä. Enkelit tarttuvat viesteihin näihin, ja tallentavat unelmamme tähtien päihin. Ne käyköön kaikki toteen teille, vuodesta 2016 tulkoon vuosien vuosi kaikille meille.
Kiitos rakkaat! Olette tärkeitä. Ihanaa Uutta Vuotta! Tänään juhlitaan - where ever you are <3.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti